ب ام و X۶ یک شاهزاده خوش‌لباس

۱۳۹۸/۰۱/۱۹
ب ام و X۶ یک شاهزاده خوش‌لباس
یادمان نرود که از سال ۲۰۱۳ به بعد دیگر واردات خودرویی که پیشرانه آن بزگ‌تر از ۲.۵ لیر باشد، ممنوع شده و آخرین مدل آن در سال ۲۰۱۳، نزدیک به یک میلیارد تومان در دیوار معامله می‌شود.
به گزارش پایگاه خبری«گروه نمایندگی های سیاسی» به نقل از مهر، اگر فست‌بک تا مدت‌ها فقط در طراحی خودروهای دو نفره به کار می‌رفت، با آمدن خودروهای کوپه می‌شد صاحب یک خودروی چهارنفره شد که از یک سو مشابه هاچ‌بک است و از سوی دیگر شیشه عقب و سقف آن بدون هیچ زاویه شکسته‌ای با صندوق‌عقب ترکیب می‌شود.

اولین شرکت‌هایی که از این مدل خودروها به بازار وارد کردند مرسدس بنز و بی ام و بودند. مدل‌های کوپه بی ام و شامل x6 و x4 می‌شوند که بر مبنای یک شاسی‌بلند ساخته شده‌اند.

بی ام و x6 سال 2010 با پیشرانه‌ای که ظرفیت 4.4 لیتر داشت وارد بازار شد. طراحی این خودرو همان موقع هم برمبنای X5 بود. البته با خرید X6 شاهد این هستیم که فضای بار کمی کوچک شده و ارتفاع سر هم 2.5 سانتی‌متر کاهش یافته. همین دو خصوصیت باعث شده که برخی از منتقدان آن را یک عقب‌گرد برای این شرکت آلمانی بدانند.

تا سال 2018 طراحی خودرو دست‌نخورده ماند اما در نهایت پارسال موتور توربو هم به آن اضافه کرد که قدرت آن به طور اعجاب‌آوری افزایش یابد. خودروی مورد بحث ما در سال 2018 در دو نسخه 6 سیلندر خطی 3 لیتری و 8 سیلندر 4.4 لیتری به بازار راه خودش را باز کرد. توربوشارژ موتور آن باعث شده که قدرت تولیدی آن تا 300 اسب بخار برسد البته شتاب استاندارد آن شش ثانیه است.

در بی ام و X6 ما شاهد نمایش 300 اسب بخار هستیم. البته ظاهر آن هم تغییراتی داشته؛ مثلاً سپر جلو تغییراتی کرده خطوط منحنی آن بیشتر شده و کلاً ظاهر زیباتری پیدا کرده است. این خودرو به خصوص صدای شگفت‌آوری از خودش تولید می‌کند. صدایی که مناسب یک خودروی اسپرت و همزمان یک خودروی شاسی بلند عضلانی است.

یادمان نرود که از سال 2013 به بعد دیگر واردات خودرویی که پیشرانه آن بزگ‌تر از 2.5 لیر باشد، ممنوع شده و آخرین مدل آن در سال 2013، نزدیک به یک میلیارد تومان در دیوار معامله می‌شود.

برای کسی که به دنبال خرید بی ام و باشد شنیدن اینکه X6 از آینه‌های برقی و کروز کنترل، سیستم استارت بدون کلید و همچنین سنسور پارک در جلو و عقب برخوردار است خیلی شگفت‌آور نیست. از این خودرو یک مدل i50 و i35 تولید شده است. i35 در مقایسه با i50 شتاب کمتر و حداکثر سرعت کمتری دارد. x6 مدل i50 می‌تواند در پنج ثانیه 100 کیلومتر را بپیماید ولی همین مسیر را نسخه دیگر در هفت ثانیه طی می‌کند. حجم موتور i50 هم حدود 1.5 لیتر بیشتر است و به جای شش سیلندر، هشت سیلندر دارد. همچنین جعبه دنده آن مثل i35 اتوماتیک نبوده و تیپ ترونیک است.

I50 دنده هشت سرعته و شش ایربگ دارد که با 32 سوپاپ شتاب فوق‌العاده‌ای را تجربه می‌کند. یکی از جذابیت‌های این خودرو قابلیت شخصی‌سازی آن است که در دو دکمه M1 و M2 به کار می‌رود. یعنی برخی از حالت‌های رانندگی را می‌توانیم ذخیره کنیم و بعداً در فرصتی مشابه آن دکمه با آن سرعت و دنده را تجربه می‌کنیم.

کلمات کلیدی: